Novosti Sport Događanja

Postani Tilček!

09.09.2020. / Maja Peranić

Sportski klub Tilček Team upisuje trkače, bicikliste i osobe koji se žele ili vole kretati.

U svojim redovima danas imaju rekreativce amatere koji trče, rekreativne bicikliste koji bicikliraju kratke ali i jako duge rute, hodače koji hodaju, penju se na Japetić i okolna brda, a svima im je rekreacija važna za naše zdravlje.

-Svi članovi Tilček Team-a imaju klupske popuste kod partnera i prijatelja kluba, a koji su renomirane i poznate maloprodajne trgovine sportskom opremom ali i raznim drugim asortimanom proizvoda); klupske popuste za kotizacije za razne utrke (gdje je to moguće dogovoriti); organizaciju i pratnju na rekreativnim utrkama i korištenje zajedničke opreme i raznih donacija naših prijatelja kluba (šator, klupe, hrana, piće, itd.); vlastitu medijsku pažnju; dobro društvo koje se prije svega voli zabaviti – ističu iz kluba i dodaju:

-Članovi Tilček Team-a poprilično toga imaju, ali nešto nemaju. Tilčeki nemaju imperativ pobjede; obavezu nastupanja na utrkama ili bilo kakvu obavezu osim dobre volje; članarinu za 2020.godinu jer do kraja 2020.godine članarine za aktivne rekreativce je besplatna, a od 2021. članarina će biti po simboličnim cijenama.

Ako želiš postati Tilček sve detalje o nama možeš saznati na klupskoj web stranici www.tilcekteam.com, a ako si zainteresiran biti aktivan ili podržavajući član kluba pošalji e-mail na info@tilcekteam.com ili nas nazovi na 095 77 200 70. Direktan link za slanje upita se nalazi ovdje .

Galerija slika

Postani Tilček!

Podijeli