Novosti Sport Događanja

Pridruži se i Ti jaskanskim nordijskim hodačima!

17.09.2019. / Redakcija

Krajem ljeta tradicionalno se nastavlja provođenje sportsko - rekreacijske aktivnosti "Besplatno Nordijsko hodanje u Parku". Ova popularna aktivnost namijenjena je prvenstveno osobama treće životne dobi, a u Jastrebarskom su je prepoznale osobe svih starosnih kategorija.

Zahvaljujući potpori Grada Jastrebarskog i Zagrebačke županije omogućeno je da se tri puta tjedno, u Perivoju dvorca Erdody aktivno rekreira i vježba pod stručnim vodstvom licenciranih voditelja Nordijskog hodanja.

U društvu voditelja, protekli vikend su dvadesetak jaskanskih hodača posjetilo je susjedni Samobor, gdje se održavao 1. Festival Nordijskog hodanja i pješačenja „U susret zdravlju“.

Društvo za sport i rekreaciju „Jastreb extreme“ poziva sve zainteresirane da se priključe u provođenju ovog programa. Termini održavanja ove aktivnosti su: ponedjeljak, srijeda i petak od 18:30 do 19:30 sati. Vježbanje svaki put započinje ispred Žitnice u Perivoju Erdody; ponedjeljkom i petkom hodači osim u Parku hodaju i po ulicama grada Jastrebarskog, dok je srijeda rezervirana samo za aktivnost u Perivoju dvorca Erdody.

Svi novi zainteresirani mogu se pridružiti ovoj aktivnosti svaki ponedjeljak, srijedu ili petak u navedenom vremenu. Organizatori će osiguravati svima koji nemaju svu potrebnu opremu.

Podijeli