Novosti Sport Događanja

Prigorac osvojio Kup

27.05.2015. / Nefertum IT
Nakon osam godina malonogometaši Prigorca ponovno su osvojili Kup Nogometnog središta Jastrebarsko. Finalna utakmica između Prigorca i Domagovića je odigrana u Dragovanjšćaku, a obilježilo ju je loše vrijeme i uvjerljiva pobjeda domaće momčadi koja je na kraju slavila s 8:1.

-Po rezultatu izgleda da je bilo uvjerljivo i lagano, no zapravo nije bilo tako. Nakon našeg vodstva Domagović je izjednačio da bi ipak do odmora poveli s dva gola razlike. U nastavku su se gosti otvorili što su naši igrači iskoristili za uvjerljivo slavlje- o utakmici će tajnik Malonogometnog kluba Prigorac, Nedjeljko Kozlovac.

prigorac velika.jpg

Neriješiva zagonetka za momčad Domagovića bio je četverostruki strijelac Josip Jurinić, Krunoslav Všetečka je pridodao dva zgoditka, a po jedan Dominik Jurinić i Emanuel Popović, dok je počasni pogodak za goste iz Domagovića postigao Damir Batelja. Pobjednički pehar kapetanu domaće momčadi, Igoru Kišiću predao je predsjednik NS Jastrebarsko, Miljenko Pavlaković.

prigorac velika 1.jpg

Uz osvojeni trofej malonogometašima Prigorca smješi se i dvostruka kruna nakon pobjede Gornje Zdenčine protiv Golog Vrha.

-Sada imamo velike šanse da osvojimo prvenstvo, jedini uvjet je da pobijedimo u tri preostale utakmice- za kraj će Kozlovac.  

Podijeli