Novosti Sport Događanja

Prigorac proslavio naslov prvaka

10.06.2015. / Nefertum IT
Proteklog petka je odigrano posljednje, 20. kolo malonogometne lige koje je bilo lišeno rezultatske neizvjesnosti budući da je kolo prije kraja naslov osigurala momčad Prigorca. Utakmicu posljednjeg kola protiv Okića momčad nije niti odigrala jer su njihovi protivnici dva kola prije kraja odustali od daljnjeg natjecanja. No, bez obzira na to slavlja u Dragovanjšćaku nije nedostajalo jer ne slavi se svaki dan dvostruki naslov.

-Lijep je osjećaj uzeti duplu krunu u ovoj konkurenciji, jer je bilo puno teških utakmica. Sve se lomilo u zadnjim kolima i na sreću je otišlo na našu stranu. U prvom redu moram pohvaliti dečke koji su najzaslužniji za ovaj uspjeh- ispričao nam je trener Danijel Študir koji je momčad vodio u drugom dijelu sezone, naslijedivši Sinišu Idrizija koji je za kormilom bio u jesenskom dijelu prvenstva.  

Nakon što je preuzeo trofej namijenjen pobjedniku Kupa, kapetan momčadi Nikola Šoić isto je učinio još jednom čime je Prigorac na najbolji mogući način okončao ovu natjecateljsku godinu.

proslava velika.jpg

Rezultati 20. kola

Drugo mjesto s bodom manje od Prigorca pripalo je Golom Vrhu koji je u posljednjem kolu s 9:6 slavio protiv Bratine, dok je trećeplasirani Jastreb sa 7:4 svladao Lučelnicu. Sezonu su pobjedama zaključili još Domagović i Slavetić koji su u posljednjem kolu s 5:3 svladali Gornju Zdenčinu, te Čeglje s 8:5.

POREDAK
1. Prigorac 50,
2. Goli Vrh 49, 3. Jastreb 49, 4. Gornja Zdenčina 41, 5. Bratina 36, 6. Lučelnica 29, 7. Slavetić 21, 8. Domagović 21, 9. Klinča Sela 10, 10. Okić 9, 11. Čeglje 9

Podijeli