Novosti Sport Događanja

Priprema se JaSam maraton

20.07.2016. / Nefertum IT
Jaskanci i Samoborci pozivaju vas na JaSam maraton – utrku koja povezuje dva  susjedna i prijateljska grada. Utrka će se održati u nedjelju, 28. kolovoza, sa startom u lovačkom domu na Poljanicama Plešivičkim odnosno prijevoju na vrhu ceste Jastrebarsko – Samobor.

Oni najspremniji istrčati će maraton dužine 40 kilometara ili mali maraton od 14 kilometara dok za sve željne druženja i boravka na svježem zraku u prekrasnom okruženju organizatori spremaju rekreativnu utrku dužine 5 kilometara. Utrka će se održati unutar granica Parka prirode Žumberak - Samoborsko gorje po označenim planinarskim stazama, s dodatnim oznakama organizatora.

Posebnu atraktivnost pružaju brojni izvori vode (Jana), netaknuta priroda, staze po šumovitom hrbtu planinskih masiva s pogledima na jaskansku i samoborsku stranu i sve do Gorskog kotara, Medvednice i Kamniških Alpa.

jasam .jpg
(Foto: AK Jastreb 99)

Organizatori utrke su Atletski klub Jastreb 99 i Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor, a za sve natjecatelje pripremljeni su bogati poklon paketi, kao i nagrade za najbolje.

Pokrovitelji utrke su Sportska zajednica grada Jastrebarsko te Turističke zajednice gradova Jastrebarskog i Samobora.

Za sve informacije i prijave na JaSam maraton možete se obratiti u Atletski klub Jastreb 99 - Predragu Bošnjaku 0915654249 (akjastreb99@gmail.com), ili u KCIPT Samobor – Stjepanu Jandrečiću 0996379305.

Podijeli