Novosti Sport Događanja

Proglašeni najbolji županijski sportaši

13.03.2014. / Nefertum IT
U organizaciji Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije sinoć su u Dugom Selu proglašeni najbolji županijski sportaši i kolektivi.
Laskavom titulom najboljih okitili su se strijelac velikogoričkog Gorda, Giovanni Cernogoraz, te karatistica Samobora Ana Lenard, koji su tijekom protekle 2013. imali nekoliko značajnih uspjeha na međunarodnoj sceni.

žup sportaš velika 1.jpg

Natalia Lovrić (TKD Velika Gorica) i Jakov Bunjevac (KK Mladost) najbolji su mladi sportaši, a u ovoj kategoriji nagrade su primili i jaskanski kaartisti Jana Budinšćak i Luka Vučinić.

žup sportas velika.jpg

U momčadskim sportovima nagrade su pripale kuglačima Zaprešića i rukometašicama Samobora, a nagrade su još urečene i najboljem sportašu i sportskom kolektivu s invaliditetom, te zaslužnim sportskim djelatnicama i kolektivima. Od Jaskanaca ove su nagrade primili Renato Majcunić iz Košarkaškog kluba Jaska za koju je vezana cijela njegova sportska karijera, te KK Jaska koja je prošle godine proslavila trideset godina neprekinutog rada.

žup sportaš velika 2.jpg

Posebna nagrada uručena je i bivšem dugogodišnjem glavnom tajniku Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije, Juri Horvatu.

Podijeli