Novosti Sport Događanja

Roy Ferenčina umjesto Stanka Mršića na klupi Vinogradara

20.01.2016. / Nefertum IT
Nogometaše Vinogradara u proljetni nastavak prvenstva u 3. HNL povest će novi trener. Nakon Stanka Mršića koji je u Mladinu stigao jesenas, novo ime na trenerskoj klupi je Roy Ferenčina koji je Vinogradar vodio u posljednjoj drugoligaškoj sezoni kada je s momčadi osvojio odlično peto mjesto.

-Ovom prilikom zahvaljujemo se dosadašnjem treneru Stanku Mršiću na svemu što je napravio za Vinogradar. Budući da je dobio neke ponude za van odlučio se za odlazak iz Vinogradara. Novo rješenje pronašli smo jako brzo u Royu Ferenčini koji poznaje ovu sredinu, a i mi znamo njega jer smo tražili kvalitetnog stručnjaka sa čvrstom rukom- izvjestio nas je sportski direktor kluba Tomislav Višević.

ferencina velika.jpg
FOTO: epodravina.hr

Jesenski igrački kadar tijekom pauze je doživio određene promjene budući da su Vinogradar napustili Igor Mačešić, Zlatko Palčić, Tomislav Martinac, Stefan Gavarić, Tomislav Pelin, Mladen Čučić i Domagoj Abramović, dok su momčad pojačali vratar Goran Bašić, Antun Strjački, Neven Čuturilo i Dalić. Prvu od osam pripremnih utakmica momčad će imati u subotu kada će se suprostaviti drugoligašu Gorici protiv koje je s klupe Roy Ferenčina posljednji puta vodio momčad Vinogradara u svibnju 2013. godine.

Podijeli