Novosti Sport Događanja

Rubinić opet rekordno

19.12.2014. / Nefertum IT
Šesto kolo Vina Kolarić zimske brdske lige Japetić ponovno je bilo u znaku rekorda. Kristijan Rubinić je za 21 minutu i 57 sekundi otrčao kratku stazu čime je rekord poboljšao za čak 34 sekunde. Šesnaestogodišnja Ana Vučić je pak iznenadila vodeću Kristinku Vinković i po prvi je puta došla do pobjede. Na dugoj stazi ništa novo– Karlovčani Nikica Vrabac i Mirjana Kolar ne dopuštaju iznenađenja.

trka velika.jpg
FOTO: AK Jastreb 99

JapTrek in


Popularni treking nastavak Zimske lige bio je prepun zanimljivosti, od nastupa Francuza, pa preko devetogodišnjeg Marka Bradvića.

-U goste su nam došli mladi Francuzi i odmah se umiješali u borbu za medalje. Sylvain Tanguy zauzeo je drugo, a Quentin Cavalade četvrto. Treći je bio Samoborac  Stjepan Janrečić, a prvi, tko drugi nego neuništivi Joža Domjančić- o rezultatima će organizatori.

trka velika 1.jpg
FOTO: AK Jastreb 99

Domajnčiću je trebalo samo 2 sata i 12 minuta da od Šumskog dvora Kolarić  dođe do Japetića i pronađe kontrolne točke i vrati se na cilj u Šumski dvor.  Kod žena je pobjeda pripala Marjeti Miletić, dok je druga bila Petra Grgas. Posebna priča je devetogodišnji Marko Bradvić koji je stazu obišao za tri i pol sata i zauzeo jako dobro trinaesto mjesto.

trka velika 2.jpg
FOTO: AK Jastreb 99

Podijeli