Novosti Sport Događanja

Šestica u mreži Španskog za kraj

30.05.2016. / Nefertum IT
U posljednjoj ovosezonskoj utakmici nogometaši Vinogradari s uvjerljivih 6:1 svladali su Špansko oprostivši se tako na najljepši mogući način od najvjernijih navijača koji su ih bodrili tijekom cijele sezone.

-Položaj na tablici sve govori, a rezultat je na kraju to i pokazao. Obzirom na prikazano u utakmici moram biti zadovoljan, iako je tijekom prvih 45 minuta bilo nekih loših stvari- rekao nam je trener Vinogradara Roy Ferenčina.

vino velika.jpg

U susretu protiv posljednjeplasiranog Španskog domaći igrači nisu imali previše problema, te su ranim pogotkom Stefana Gavarića usmjerili utakmicu na željenu stranu. Prije odlaska na odmor Ljubojević je povisio na 2:0, da bi u nastavku susreta domaći igrači preko Ristovskog, još jednom Ljubojevića kojem je to bio 13 proljetni pogodak, Medvena i Čejvanovića zaokružili uspješno proljeće.

vino velika 1.jpg

Poraz gostiju ublažio je u sudačkoj nadoknadi pogotkom iz jedanaesterca, Miljenko Bencalić.

Polusezona bez poraza

Dobre proljetne igre donijele su Vinogradaru na kraju drugo mjesto. Inače, u nastavku prvenstva momčad trenera Ferenčine u 15 je utakmica upisala 11 pobjeda te je četiri puta igrala neriješeno.

-Polusezonom sam zadovoljan, jer su igrači dali sve od sebe te vjerujem da ćemo u tom ritmu nastaviti i sljedeće sezonu za koju vjerujem da će biti još bolja- zaključio je trener Ferenčina.

vino velika 3.jpg

3. HNL, 30. KOLO
NK VINOGRADAR – NK ŠPANSKO 6:1 (2:0)
STRIJELCI:
1:0 Gavarić (4), 2:0 Ljubojević (37), 3:0 Ristovski (50), 4:0 Ljubojević (52), 5:0 Medven (71), 6:0 Čejvanović (87) 6:1 Bencalić (91- 11m)
NK VINOGRADAR: Bašić, Španić, Dušak (od 46. Čejvanović), Čuturilo, Ristovski, Miloš, Ljubojević, Gavarić, Šipuš (od 64. Medven), Domjančić (od 52. Rihtar), Dalić. TRENER: Roy Ferenčina
NK ŠPANSKO: Prusina, Družić (od 77. Pranjić), Mačešić, Radanović, Tičak, Vedriš, Šoša, Kćira (od 79. Bencalić), Salopek (od 79. Bazina), Pišković, Ivić. TRENER: Marijo Rendulić

Podijeli