Novosti Sport Događanja

ŠKOLA NOGOMETA NK VINOGRADAR: Želja je daljnje omasovljenje

16.01.2015. / Nefertum IT
Osim seniorske momčadi koja je ogledalo kluba, u Vinogradaru se puna pažnja posvećuje i radu s mlađe dobnim kategorijama. U ovoj natjecateljskoj godini u natjecanju se nalazi šest kategorija (prstići, limači, mlađi i stariji pioniri, kadeti, juniori) s ukupno 148 registriranih igrača.

-Plasmani su nam relativni, oko sredine poretka tako da nam ni jedna selekcija nije ugrožena da će ispasti iz svoga ranga. Iskaču mlađi pioniri koji su ulazno godište te se bore za prvo mjesto u svojoj ligi- kaže nam voditelj Škole nogometa Siniša Idrizi, koji je ujedno i trener te mlađe pionirske momčadi.

limaci velika.jpg

-To je momčad koja je sada već treću godinu zajedno, te su do sada igrali na nekoliko izrazito jakih turnira (Vodice, Dubrovnik, Ivanić Grad). Mogu reći da je ovo generacija od koje se u bliskoj budućnosti može očekivati nekoliko vrlo dobrih klupskih igrača, a tko zna možda netko od njih iskoči i više- nastavio je Idrizi.

idrizi velika.jpg

Uz njega su u rad škole uključeni i sljedeći treneri: Mate Ivančić (prstići), Danijel Slavić (limači), Zlatko Palčić (stariji pioniri), Miljenko Kordić (kadeti) i Ozren Vulić (juniori).

-Trenutno nam rezultati nisu primarni, već želimo omasoviti broj djece koja su uključena u trenažne procese. Uz limače i mlađe pionire gdje sada imamo dvije kategorije, želja nam je da po dvije selekcije imamo i kod prstića, ali i u obje kategorije pionira- ispričao nam je Idrizi o daljnjim ciljevima Škole nogometa NK Vinogradar koja je izbacila nekoliko igrača koji danas igraju zapažene role u seniorskoj momčadi (Braje, Vukić, Medven, Španić).



Podijeli