Novosti Sport Događanja

Školski sport: badmintonaši na državnoj završnici

17.02.2015. / Nefertum IT
Srednja škola Jastrebarsko i ove je godine bila domaćin poludržavnog badminton natjecanja koje je u muškoj i ženskoj konkurenciji okupilo po šest ekipa. Njabolji su bili jaskanski srednjoškolci koji su osvajanjem prvog mjesta izborili i plasman na državno prvenstvo koje će se održati u Dubrovniku. Iza njih su se plasirali učenici Srednje škole Novska i Medicinske škole Bjelovar.

skolski sport velika 1.jpg
FOTO: Srednja škola Jastrebarsko

-Konkurencija je bila jaka, no vjerovao sam u kvalitetu naših igrača i jako sam sretan što smo se ponovno plasirali na završnicu- istaknuo je voditelj  ekipe, profesor Saša Rodić.

Stolnotenisačice najbolje u županiji

Poluzavršnicu su pak izborile njihove kolegice koje nastupaju za stolnotenisku ekipu koje su bile najbolje na županijskom natjecanju koje je održano u Velikoj Gorici. Uz jaskansku ekipu koja je zaigrala u sastavu Lea Vlašić, Jusipa Stunja i Mirela Crnilo na natjecanju su još sudjelovale ekipe domaćina Velike Gorice, te Dugog Sela i Zaprešića.  

–Djevojke su uvjerljivo pobijedile sve natjecateljske ekipe rezultatom 3:0. Već 20. veljače igramo poluzavršnicu u Dugom Selu i smatram da su nam izgledi za prolazak na završnicu državnog prvenstva iznimno veliki– rekao je voditelj ekipe Milivoj Matulin.

skolski sport velika.jpg
FOTO: Srednja škola Jastrebarsko

Podijeli