Novosti Sport Događanja

Školski sport: Srednjoškolke druge, osnovnoškolke treće u badmintonu

29.01.2016. / Nefertum IT
Županijsko natjecanje školskih sportskih društava iz badmintona održalo se proteklog utorka u Jastrebarskom. Domaćin natjecanja za osnovnoškolce bila je jaskanska osmoljetnka Osnovna škola Ljube Babića, dok je srednjoškolske ekipe ugostila Srednja škola Jastrebarsko.

Na natjecanju je sudjelovalo osam ženskih i sedam muških ekipa srednjoškolaca, te ukupno osam ekipa u konkurenciji osnovnoškolaca, školskih sportskih društava Zagrebačke županije, a najbolji među njima bile su ekipe iz Velike Gorice koje su i u muškoj i u ženskoj konkurenciji srednjoškolaca osvojile prvo mjesto. Među osnovnoškolcima također je pobijedila ekipa iz Velike Gorice, iz OŠ Eugena Kumučića.

badminton2.jpg
(Foto: OŠ "Ljubo Babić")

Jaskancima drugo i treće mjesto

Ekipe Srednje škole Jastrebarsko, koje vodi profesor Saša Rodić, predstavljali su  Lora Fratrić, Elizabeta Jerečić,Doroteja Jerečić i Margareta Jerečić koje su igrale za žensku ekipu, dok su za mušku ekipu igrali Matija Erben, Marko Gugec i Ivan Markušić. Odličnom igrom posebno su se istaknule djevojke koje su na kraju završile na drugom mjestu.

badminton.jpg
(Foto: Srednja škola Jastrebarsko)

Ni mališani nisu bili loši. U konkurenciji osam osnovnoškolskih ekipa, osvojili su treće mjesto, a za ekipu su nastupile Martina Cvetić, Martina Mačešić i Jelena Martinković pod mentorstvom profesora Ratka Stojkovića.

badminton1.jpg
(Foto: OŠ "Ljubo Babić")

Podijeli