Novosti Sport Događanja

Sportaši na Štrosu obilježili svoj dan

31.05.2016. / Nefertum IT
Protekle nedjelje, u organizaciji Grada Jastrebarskog i Športske zajednice grada Jastrebarsko, u suradnji s članicama Zajednice i drugim udrugama koje se bave tjelesnom aktivnošću je obilježen Svjetski dan sporta.

Preko 120 sportaša i rekreativaca prezentiralo je građanima rad svojih udruga koje su se potrudile zanimljivim demonstracijama dočarati sport ili sportsku disciplinu kojim se bave. Obzirom na broj udruga koje su sudjelovale, priredba je trajala dva i pol sata.

dansporta2.jpg

Predsjednik ŠZGJ Domagoj Šlat otvorio je manifestaciju i zahvalio se svima koji su se odazvali i na taj način omogućili da uspješno prođe ovo sportsko druženje u centru Grada.

dansporta1.jpg

Od članica Zajednice, sudjelovali su svi klubovi koji provode trenažni proces s djecom, a i oni koji su usmjereni na rekreaciju, među njima Orijentacijski klub Jelen, Kickboxing klub Jastreb, Nogometni klub Vinogradar, Karate klub Jastreb, Nogometni klub Jaska, Judo klub Jaska, Stolnoteniski klub Jaska, Motocross klub Jaska, Hrvatsko planinarsko društvo Jastrebarsko, Teniski klub Gem, Košarkaški klub Jaska, Atletski klub Jastreb 99, Društvo naša djeca Jastrebarsko – Sportska škola Mali vitez,  Svetojanske mažoretkinje i Zelena livada.

dansporta3.jpg

dansporta4.jpg

S najviše "lajkova" osvojio bicikl

U sklopu manifestacije, u našem Gradu, nagradnom igrom je završena i kampanja „Biciklom na posao“. Glavnu nagradu bicikl, na temelju najviše sakupljenih „lajkova“ osvojio je Ratko Stojković. Nagradna igra se provodila na službenoj Facebook stranici Grada u kojoj su mogli sudjelovati svi građani koji jednim dijelom odlaze na posao biciklom. U sklopu kampanje, Udruga sindikat biciklista u nedjelju je također priredila i mali poligon za bicikliste koji su ga mogli proći i na taj način se upoznati s prometnim propisima i pravilima ponašanja u prometu.

dansporta5.jpg

Podijeli