Novosti Sport Događanja

Stjepan Gomerac opet za kormilom Vinogradara

23.02.2015. / Nefertum IT
Najbolji jaskanski stručnjak, Stjepan Gomerac nakon tri i pol mjeseca ponovno se vratio na klupu Vinogradara. Nakon iznenadnog odlaska Damira Petravića koji je s momčadi odradio veći dio priprema za proljetni nastavak prvenstva i prvu utakmicu četvrtfinala Kupa Hrvatske njegov je nasljednjik pronađen u Gomercu koji ovu momčad poznaje „u dušu“.

gomerac velika.jpg

Popularni Štef jesenas je momčad vodio do 12. kola i utakmice u Karlovcu nakon čega se povukao s klupe prepustivši mjesto Damiru Biškupu, koji nije mogao odoliti drugoligaškom pozivu Gorice te je klub napustio već nakon četiri utakmice. Neposredno prije odlaska Gomerac je ispisao i jednu od većih pobjeda u novijoj povijesti kluba, jer je momčad pod njegovim vodstvom u osmini finala Hravtskog kupa s 3:0 razmontirala Slaven Belupo.

Pred njim i igračima posljednji je tjedan priprema uoči proljetnog nastavka prvenstva u Međužupanisjkoj ligi koji nogometaši Vinogradara otvaraju gostovanjem u Zaboku kod momčadi Mladosti, dok ih 4. ožujka očekuje uzvratna utakmica četvrtfinala Kupa na Poljudu kod Hajduka. U te dvoboje Vinogradar ulazi jači za Antu Stanića koji je klubu s Mladine pristupio iz juniora Lokomotive.

Podijeli