Novosti Sport Događanja

Stolnotenisačice Jaske među prvoligaškom elitom

09.10.2014. / Nefertum IT
Ženska ekipa Stolnoteniskog kluba Jaska osvajanjem drugog mjesta u Prvoj ligi ostvarila je plasman u Superligu, najviši stolnoteniski rang koji broji deset klubova. U novu sezonu Jaskanke su ušle bez promjene, pa tako boje kluba i dalje brane Nikolina Brglez, Mirela Crnilo, Josipa Stunja i Anja Ivanuša koje su imale sreću da prvi susret u Superligi odigraju pred svojom publikom ugostivši ekipu Mladosti iz Petrinje.

stolni velika.jpg
FOTO: STK Jaska

-Očekivano, vrlo ujednačene, iskusnije i kvalitetnije Petrinjke bile su igrački prejake za naše igračice koje su silnom motiviranošću pokušale sve da pruže što jači otpor, no više od poraza rezultatom 4:0 ipak nije bilo realno za očekivati- javljaju nam iz kluba.  

U drugom kolu, već slijedeći vikend Jaskanke će na gostovanje u Zagreb gdje će ih dočekati igračice TIS-a.

Dečki krenuli pobjedom

Muška ekipa je pak zaslužila ovacije publike nakon prve pobjedu u novoj sezoni Prve lige protiv stolnotenisača Svete Nedelje Novaka. STK Jaska koja je igrala u sastavu Matej Jelić, Lovro Tomac, Juraj Đurinović i Mirko Rajčević slavila je rezultatom 4:1.

-Po prikazanom ne bi bilo nezasluženo da su i gosti stigli do pobjede pošto je u tri domaće pojedinačne pobjede praktički odlučivo jedan poen- kažu nam iz kluba.  

Podijeli