Novosti Sport Događanja

Stolnotenisačice na stanku odlaze s treće, a stolnotenisači s četvrte pozicije

09.12.2015. / Nefertum IT
U posljednjim ovogodišnjim susretima jaskanski stolnotenisači i stolnotenisačice zabilježili su polovičan učinak. Stolnotenisačice su nakon pobjede protiv Opatije '08 doživele poraz od igračica Vrsara, dok su Jaskanci na gostovanju u Istri i Kvarneru doživjeli poraz od Brovinja da bi meč protiv Opatije '08 riješili u svoju korist.

Stolnotenisačice treće

U posljednjim ovogodišnjim susretima stolnotenisačice Jaske ugostile su ekipu Opatije '08 čije su igračice porazile s 4:1, dok su u drugom susretu koji je direktno odlučivao o tome tko će osvojiti drugo mjesto Jaskanke poražene od ekipe Vrsara s 4:1.

-Nakon velikog broja propuštenih šansi tijekom susreta doživjeli smo visoki porazi i tako smo se morali zadovoljiti trećim mjestom- poručuju iz STK Jaska.

stolni kraj velika.jpg

Prvo mjesto na polusezoni pripalo je stolnotenisačicama Crikvenice koje su prvi dio prvenstva završile bez poraza.

Stolnotenisači četvrti

Jaskanci su uspješnu natjecateljski 2015. godinu završili gostovanjem u Istri i Kvarneru gdje su ostvarili polovičan uspjeh. Nakon poraza od Brovinja (4:1), u drugom susretu upisali su šestu ovosezonsku pobjedu svladavši u Opatiju istoimeni domaći klub s 4:2.  

Tom pobjedom jaskanski klub je u konačnici osvojio četvrto mjesto s istim brojem bodova koliko ima i trećeplasirano Dugo Selo, dok je jesenski naslov pripao stolnotenisačima Zaboka koji su doživjeli samo jednan poraz i to od Jaskanaca.

Podijeli