Novosti Sport Događanja

Sutra četvrtfinala, a u subotu završnica

16.06.2016. / Nefertum IT
Malonogometna liga Prigorja koja se po šesnaesti puta igra u Dragovanščaku stigla je pred svoj kraj. Pred organizatorima i osam preostalih momčadi za odraditi je još četvrtfinalne utakmice te veliku subotnju završnicu.

-Moram priznati kako bolji nogomet nismo gledali već duže vremena jer kvaliteta momčadi je strašno velika. Na turniru je ostalo osam najboljih momčadi među kojima nema izrazitog favorita- ispričao nam je tajnik Malonogometnog kluba Prigorac, Nedeljko Kozlovac.

prigorje velika.jpg

Organizacijskom promjenom koja je ligu skratila na tri vikenda pokazala se kao pun pogodak jer osim kvalitetnijeg nogometa i posjeta je daleko bolja nego prijašnjih godina.

-Stvarno ne pamtimo kada smo imali ovakvu posjetu. Ugodno smo iznenađeni te se nadamo da će i završnicu popratiti veći broj posjetitelja- kaže nam Kozlovac.

Četvrtfinalni dan u Dragovanščaku kreće utakmicom između Slavetića i Gornje Zdenčine koja se igra od 20,45, dok subonja završnica kreće od 19 sati, dok je finale predviđeno za 21,30 sati. Prije utakmice za treće mjesto predviđena je revijalna utakmica između Starih škanjaca i Veselih dečkiju.

prigorje velika 1.jpg

RASPORED ČETVRTFINALNIH UTAKMICA (PETAK, 17. lipanj)
20,45
MNK SLAVETIĆ – MNK GORNJA ZDENČINA
21,35 MNK PRIGORAC – KLUB PRIJATELJA DOBROG VINA „BRACEKI“
22,25 CB MADONNA KUPINEC – PATRIK TERM
23,15 NC MAZANA – CB MIRJANA

RASPORED ZAVRŠNICE (SUBOTA, 18. lipanj)
19,00
prva polufinalna utakmica
19,50 druga polufinalna utakmica
20,30 revijalna utakmica
21,00 utakmica za treće mjesto
21,30 finale  

Podijeli