Novosti Sport Događanja

Sutra prva pripremna utakmica Vinogradara

20.01.2015. / Nefertum IT
Nogometaši Vinogradar već tjedan dana se nalaze u trenažnom procesu. Pod budnim okom trenera Damira Petravića i njegovog stručnog stožera svakodnevno se trenira u Rudešu gdje im je na raspolaganju teren s umjetnom travom. Poslije napornih treninga pred igračima je sutra prva kontrolna utakmica protiv Hrvatskog dragovoljca (Rudeš u 15,30 sati), dok ih u subotu očekuje dvoboj protiv drugoligaša iz Sesveta.

-Za sada je sve dobro, jedini problem nam predstavlja povreda Marka Povrženića- kaže nam sportski direktor, Tomislav Višević.

Igračka križaljka još uvijek se popunjava, a osim Gordana Golika i Josipa Pajvota koji su s momčadi u treningu od prvog dana drugih novih imena barem za sada nema.

vin velika.jpg

-Još uvijek smo u razgovorima s nekim igračima. No, kako je situacija teška vidjet ćemo u naredno vrijema da li će nam se još itko priključiti- o ovoj temi će sportski direktor Višević.

Uz ove dvije pripremne utakmice ovog tjedna, pred nogometašima Vinogradara do sraza protiv Hajduka u četvrtfinalu Kupa (11. veljače) su još ogledi protiv Kustošije (28. siječnja), Rudeša (31. siječnja), Lokomotive (4. veljače), dok ih nakon Hajduka očekuju još dvije provjere protiv Stupnika (18. veljače), te druge momčadi Rijeke (21. veljače).

Podijeli