Novosti Sport Događanja

Sveta Jana odustala od natjecanja

02.09.2016. / Nefertum IT
Prvenstvo Druge županijske lige ove će sezone biti dosta okrnjeno, budući da su od natjecanja odustali Sveta Jana i Samoborski Otok čime će liga brojati 12 klubova. Nakon Dinama iz Vukšin Šipka koji je zbog teške financijske situacije ali i oglušavanja od strane gradskog vodstva odustao od natjecanja još lanjske jeseni, na takav nepoluran potez ovog ljeta bilo je primorano i vodstvo Svete Jane koja je još u proljeće lanjske godine imala i aspiracije na viši rang.

sveta jana velika.jpg
Dani ponosa i slave

Međutim, slika se u samo godinu dana promijenila te će sada za loptom igralištem u Svetoj Jani trčati tek veterani.

-Okolni klubovi su nam pokupili igrače, te je ostalo tek njih sedam za ovu sezonu. Već proljetos je to bilo mučenje, jer lani smo ostali i bez odgovarajuće financijske potpore te su kola krenula nizbrdo-priča nam predsjednik, Mijo Severinac koji bez obzira na sadašnje stanje ne gubi nadu.

-Mi klub nemamo namjeru zapustiti. Gledajte, pa nama za nedavnog posjeta inspekcije nije pronađena nikakva nepravilnost u radu- nastavio je Severinac.

Bez obzira na posljednja događanja klupske aktivnosti idu prema naprijed, pa je tako sada u tijeku uređenje objekta koji će uskoro dobiti novo krovište, dok je neki dan betonirana terasa.

Podijeli