°C 2

Tilček Team uspješan na Žumberak Trailu

24.08.2020.

Maja Peranić

Utrka Žumberak trail 2020 održana je u subotu, a na osvojene rezultate izrazito je ponosna ekipa Sportskog kluba Tilček Team koja je nastupila sa svoja četiri natjecatelja.

Prvi puta u povijesti član Tilček Team-a je osvojio medalju, a ostala trojica natjecatelja su vrlo uspješno završili natjecanje.

U kategoriji Muškarci do 29 godina, Kristijan Drešar je osvojio 2. mjesto i zapisao Tilček Team u povijest Žumberak trail-a. Kristijan je u ukupnom poretku osvojio 10. mjesto. U utrci na 82 kilometra, nastupilo je 50 natjecatelja. Među natjecateljima su bila i 3 Jaskanca, a dvojica članova Tilček Team-a. Stjepan Kišić je osvojio 36. mjesto, a Alen Car 43. mjesto. Samo završiti takvu utrku je pobjeda sama po sebi, a Kišić je utrku završio nakon 17 sati i 13 min trčanja. U utrci na 38 kilometara, član kluba Danijel Dimnjaković je osvojio 99. mjesto.

-Ovim putem zahvaljujemo prijateljima našeg kluba koji nas pomažu sa svojim donacijama i podržavaju nas u našim utrkama-izvijestili su iz Tilček Team-a.

Galerija slika

Tilček Team uspješan na Žumberak Trailu Tilček Team uspješan na Žumberak Trailu Tilček Team uspješan na Žumberak Trailu Tilček Team uspješan na Žumberak Trailu Tilček Team uspješan na Žumberak Trailu Tilček Team uspješan na Žumberak Trailu