Novosti Sport Događanja

Tilčeki proslavili četvrti rođendan premijernom utrkom Tilčekov put

04.06.2024. / Redakcija

U petak, 31. svibnja, na području Stankova, s polaznom i završnom točkom u prekrasnom turističkom objektu „Moj hir“, članovi Tilček Team-a obilježili su svoj četvrti rođendan organizacijom premijerne utrke Tilčekov put.

Unatoč promjenjivim vremenskim uvjetima, koji su uključivali izmjenu sunčanih razdoblja i jakih pljuskova, na utrci je sudjelovalo čak 120 od ukupno 160 prijavljenih natjecatelja. Staza utrke bila je izazovna i zanimljiva, s brojnim uzbrdicama i nizbrdicama, a velika količina oborina pretvorila je dio staze u blatan izazov.

Natjecatelji su se natjecali u muškoj i ženskoj kategoriji, a najbrži među njima su bili:

ŽENE

Sanja Đapić Štriga – 35 minuta i 57 sekundi
Renata Kožar (SD Munjara Ozalj) – 39 minuta i 1 sekunda
Maja Čavlović – 39 minuta i 10 sekundi

MUŠKARCI

Kristijan Rubinić (AK Jastreb 99) – 29 minuta i 34 sekunde
Leonardo Pavina (SD Vrhovac) – 30 minuta i 14 sekundi
Kruno Štriga (AK Zabok) – 31 minuta i 51 sekunda

Nakon utrke, Tilčeki su, u svom poznatom stilu, organizirali druženje za sve natjecatelje, brojne partnere utrke i prisutne uz živu glazbu i delicije Tilček grill Team-a. Natjecatelji, koji su stigli iz svih dijelova Hrvatske i inozemstva, pohvalili su kompletnu organizaciju utrke te već najavili dolazak na sljedeću utrku Tilček Team-a.

Tilčeki su svojom premijernom utrkom postavili visoke standarde te s optimizmom iščekuju rujan i premijerno izdanje lige Tilčekov put, koja će se održavati četiri petka u rujnu, počevši od 7. rujna. Posebnost lige bit će različite staze za svako kolo, a sve na području Stankova.

Galerija slika

Tilčeki proslavili četvrti rođendan premijernom utrkom Tilčekov put Tilčeki proslavili četvrti rođendan premijernom utrkom Tilčekov put Tilčeki proslavili četvrti rođendan premijernom utrkom Tilčekov put Tilčeki proslavili četvrti rođendan premijernom utrkom Tilčekov put Tilčeki proslavili četvrti rođendan premijernom utrkom Tilčekov put

Podijeli