Novosti Sport Događanja

Tilčeki u rekordnom broju na Grin trailu: Solenički zlatni, Slugečić srebrni

03.07.2023. / Ivana Ćurić

U subotu prvog srpnja 2023. godine članovi Tilček Team-a su u rekordnom broju nastupili na Grin trailu u Dugoj Resi, trail utrci u odličnoj organizaciji dugoreškog DSR Footloose.

Na Grin trailu je bilo moguće nastupati na dvije staze, kratkoj od osam kilometara s visinskom razlikom od 300 metara ili dužom stazom od 13 kilometara sa visinskom razlikom od 468 metara. Tilčeki su imali predstavnike na obje staze, te je 13 članova nastupilo na kratkoj stazi, a dvojica su nastupili na dugoj stazi.

 

-Na kratkoj stazi prvo i drugo mjesto odlazi u Jastrebarsko, odnosno u top 8 utrke se nalazi čak šest Tilčeka. Jedan od najmlađih članova Tilček Team-a, Gabrijel Solenički, je na cilj došao prvi, a svega 29 sekundi iza njega je u cilj kao drugi došao drugi Tilček Andrej Slugečić, dok je na trećem mjestu bio natjecatelj iz Norveške Emil Jones. I ostali Tilčeki su bili odlični na kratkoj stazi te je na petom mjestu završio Petar Delić, na šestom mjestu Antonio Vukić, na sedmom mjestu Marko Siromašić i na osmom mjestu Dražen Bedeničić-izvijestili su iz kluba.

Od ostalih natjecatelja na kratkoj stazi Martin Štimac je u cilj stigao kao 13. u M, 15. ukupno, Dario Marušić 15. u M, 17. ukupno, Dejan Juranić 19. u M, 28. ukupno, Tin Šeperić 22. u M, 32. ukupno, Suzana Šoić 11. u Ž, 33. ukupno, Josipa Petek 12. u Ž, 34. ukupno i Anja Podsečki 13. u Ž, 35. ukupno.

 Na dugoj stazi nastupili su Stjepan Kišić koji je završio kao 5. u M, 6. ukupno i Alen Car koji je završio na 6. mjestu u M, 7. ukupno.

 U Dugoj Resi je nastupilo čak 15 članova Tilček Team-a, koji su nakon utrke dobro i kvalitetno proslavili svoj nastup na utrci i nove osvojene medalje.

 

(TT)

Galerija slika

Tilčeki u rekordnom broju na Grin trailu: Solenički zlatni, Slugečić srebrni Tilčeki u rekordnom broju na Grin trailu: Solenički zlatni, Slugečić srebrni Tilčeki u rekordnom broju na Grin trailu: Solenički zlatni, Slugečić srebrni Tilčeki u rekordnom broju na Grin trailu: Solenički zlatni, Slugečić srebrni Tilčeki u rekordnom broju na Grin trailu: Solenički zlatni, Slugečić srebrni

Podijeli