Novosti Sport Događanja

Tko ima najbolje nogometaše u Cvetkoviću?

17.08.2016. / Nefertum IT
U organizaciji Nogometnog kluba Cvetković u subotu, 20. kolovoza  na igralištu Iza Mikca održat će se drugo izdanje Cvetkovačkog nogometnog turnira. Riječ je o turniru na kojem mogu sudjelovati samo žitelji rođeni u pojedinom dijelu Cvetkovića, cvetkovački zeti, ali pod uvjetom da su u braku ili da su na turnir došli u društvu tasta i punice.

U borbi za tron u Cvetkoviću borit će se; Gorenci lijevi, Gorenci desni, Sredenci lijevi, Sredenci desni, Dolenci lijevi, Dolenci desni, Klanjac i Vulica, a naslov najboljih brane Gorenci lijevi koji su na prošlogodišnjem turniru s 1:0 svladali Gorence desne.

CVETKOVIC najava  VELIKA.jpg

-Ove godine za vas ćemo prirediti pregršt dobre zabave uz živu muziku, natjecanje u penalima, finu kotlovinu, a u planu je i revijalna utakmica cvetkovačkih mališana, dolenaca protiv gorenaca. Na turniru je lani vladala pozitivna atmosfera, a nadamo se da će ove godine biti još bolje- poručuju organizatori koji ovom prilikom pozivaju sve da u subotu dođu do Cvetkovića gdje je uzbuđenja na igralištu počinju u 14 sati.  

Podijeli