Novosti Sport Događanja

TOMISLAV VIŠEVIĆ: "Mnogima ćemo pomrsiti račune"

08.01.2016. / Nefertum IT
Utakmicom u Španskom nogometaši Vinogradara završili su prvi dio prvenstva na trećeligaškom Zapadu. Jesenski naslov osvojila je momčad Novigrada, a iz Istre već sada dopiru sve jače glasine o 2. HNL jer u Novigradu uskoro kreće izgradnja novog stadiona.

-Oni su sigurno jedna od boljih momčadi u ligi. Sama liga je jako dobra jer ima dosta kvalitetnih momčadi. Vjerujem kako ćemo mi u nastavku mnogima pomrsiti račune- o jesenskoj dionici prvenstva će sportski direktor Vinogradara Tomislav Višević.

vinogradar velika.jpg

S 23 osvojena boda Vinogradar na polovici prvenstva zauzima devetu poziciju. U petnaest utakmica odigranih ove jeseni zeleni iz Mladine su imali skor od šest pobjeda, pet remija i četiri poraza. Budući da im drugoplasirani Zagorec bježi pet bodova nastavak prvenstva biti će izuzetno zanimljiv.

-Bilo je oscilacija koje nismo očekivali, no proljeće donosi novih petnaest utakmica i 45 bodova tako da ja vjerujem kako ćemo popraviti učinak. Sigurno je da ćemo težiti gornjem dijelu tablice- kaže nam Višević.

Stanko Mršić ostaje trener

I u nastavak prvenstva momčad će povesti iskusni Stanko Mršić koji je momčad jesenas vodio u posljednjih sedam utakmica. Što se igračkog kadra tiče sportski direktor Višević ima pune ruke posla.

-Još ništa nismo službeno definirali, tek iza nove godine rješavat ćemo igračku križaljku- kratko nam je po tom pitanju rekao Tomislav Višević.
Inače, prvo okupljanje igrača i stručnog stožera u 2016. godini zakazano je za 18. siječnja kada službeno započinju pripreme za proljetni dio prvenstva.

Željko Štulec najbolji strijelac

U 15 jesenskih utakmica igrači Vinogradara postigli su 28 pogodaka, dok je obrana kapitulirala u 15 navrata. Najučinkovitiji igrač bio je Željko Štulec koji je suparničku mrežu zatresao osam puta.

vinogradar velika 1.jpg

Pet golova potpisali su Domagoj Abramović i Nikola Bucković, po dva pogotka postigli su Marko Ristovski i Antonio Vukić, dok su se jednom u listu strijelaca upisali Stefan Gavarić, Marko Povrženić, Ivan Borković, Mihael Medven, Marko Šlogar i Tomislav Martinac.

Podijeli