Novosti Sport Događanja

TOMISLAV VIŠEVIĆ: "Ovo je smiješno"

12.02.2015. / Nefertum IT
Po odigravanju utakmice održana je i press konferencija na kojoj su glavni akteri iznjeli svoje viđenje susreta u kojem je Vinogradar od Hajduka poražen s 3:0. Svi domaći kibici, kao i vodeće ljudi kluba i ovoga su puta kao i 2013. godine ostali ogorčeni suđenjem. Sporna je 19. minuta u kojoj se mišljenja su svi utakmica mogla prelomiti na stranu Vinogradara.

press velika 1.jpg

-Činjenica je da je sudačka trojka prelomila utakmicu. Poništen nam je gol, njihovom golmanu nije dodijeljen crveni karton te nam nije sviran jedanaesterac. Ovo je smiješno i sramota za hrvatski nogomet- ogorčen je bio sportski direktor Vinogradara, Tomislav Višević   

Hari Vukas koji je na klupu Hajduka sjeo nakon iznenadnog odlaska Igora Tudora uspio je slavodobitno proći kroz Mladinu osiguravši miran uzvrat uoči uzvrata Poljudu.

-Pobijedili smo sasvim zasluženo. Moram pohvaliti momke na trudu i zalaganju koji su uložili na ovako teškom terenu. Odigrali smo na pravi način koliko se to moglo, te na drugu utakmicu odlazimo s rezultatom kakav smo priželjkivali. Ovom prilikom bi pohvalio i domaćine na velikom trudu da očiste snijeg i osposobe teren. On nažalost nije bio u najboljem stanju, no za trud svim ovim ljudima čestitke- rekao je trener Hajduka, Hari Vukas. 

press velika.jpg

Njegov kolega na suprotnoj strani Damir Petravić ovako je prokomentirao utakmicu: „Utakmica je išla u jednom dobrom smjeru dok smo mi imali šansi. No gol Hajduka je usmjerio utakmicu, greškom našeg obrambenog igrača smo dobili drugi, a nedugo zatim i treći gol. Moram napomenuti da su neke sudačke odluke bile sumnjive. Na to se ne treba vaditi, jer je Hajduk bio kvalitetniji i bolji, te mu čestitam na pobjedi“.

Podijeli