Novosti Sport Događanja

Tradicionalni malonogometni turnir u Desincu

22.07.2015. / Nefertum IT
Nogometni klub Desinec prvog kolovoškog vikenda organizira tradicionalni malonogometni turnir "DOMUSplus Desinec 2015" koji će se ove godine održati po šesti puta. Njegovo održavanje ovo je godine povezano i s proslavom velikog jubileja.

-Naš klub ove godine slavi osamdeset godina postojanja, te tim povodom organiziramo još jedan turnir. Vjerujem da će interes biti dobar kao i lani kada je na turniru igralo 15 momčadi- ispričao nam je predsjednik NK Desinec, Ivica Kotter.

Prijave za turnir se primaju do petka, 31. srpnja do 21 sat kada će se u klupskim prostorijama održati i ždrijebanje, dok će u subotu i nedjelju , 1. i 2. kolovoza na betonskom igralištu u Donjem Desincu momčadi tražiti put prema pobjedničkom postolju. Uz to u subotu se organizira i zabava na kojoj će posjetitelje zabavljati Tamburaški sastav Primus.

-Dođite i zabavite se uz dobar mali nogomet, glazbu, jelo i piće- pozvao je sve posjetitelje predsjednik kluba Kotter. 

Informacije i prijave se mogu dobiti na broj 092/2154- 815 (Ivica Kotter), a kotizacija za nastup je 500 kuna. Za najbolje momčadi su osigurani pehari i novače nagrade; prvo mjesto 40% od ukupne kotizacije, drugo mjesto 20% od ukupne kotizacije, dok će trećeplasirani osvojiti deset posto od uplaćene kotizacije. Uz najbolje momčadi nagrade će primiti i najbolji pojedinci.  

Podijeli