Novosti Sport Događanja

Treća pobjeda u nizu

21.03.2016. / Nefertum IT
Nogometaši Vinogradara upisali su treću pobjedu u nizu koja ih je vinula na četvrto mjesto poretka. Nakon HAŠK-a i Opatije pred naletom trupa Roya Ferenčine pokleknulo je i Trnje koje je Mladinu napustilo porazom od 2:0.

treca velika.jpg

Držali su gosti nulu nakon prvog dijela u kojem je Vinogradar preko Branka Čuturila promašio kazneni udarac. Nastavak je najprije donio igračke, a potom i rezultatske promjene, jer umjesto Filipovića u 46. u igru je ušao Gavarić, da bi Rihtara u 55. zamijenio Štulec koji je pet minuta kasnije doveo domaću momčad u vodstvo koje je u 74. podebljao Ljubojević kojem je to već četvrti zgoditak otkako je stigao u Mladinu.

treca velika 1.jpg

-Sve je dobro i sve ide po svome planu. Mi idemo utakmicu po utakmicu te se nadamo najboljem. Svakako da želimo pobjediti u svakoj utakmici jer to je sportski, ali i želja svakog sportaša- poslije jučerašnje pobjede će sportski direktor Vinogradara Tomislav Višević.  

3. HNL, 19. KOLO
NK VINOGRADAR – NK TRNJE 2:0 (0:0)
STRIJELCI:
Štulec (60), 2:0 Ljubojević (74)
NK VINOGRADAR: Bašić, Dalić (od 68. Čejvanović), Dušak , Špehar, Rihtar (od 55. Štulec), Ristovski, Čuturilo, Šipuš, Filipović (od 46. Gavarić), Strjački, Ljubojević. TRENER: Roy Ferenčina
NK TRNJE: Spudić, Ribić, Šimunić, Lončar, Mislimi, Miličević, Mandić, Slatina (od 38. Krizmanić, od 72. Trbuljak), Žugaj, Tabaković, Vlatković. TRENER: Srećko Lušić

Podijeli