Novosti Sport Događanja

Trećeligaški županijski derbi bez pobjednika

24.11.2015. / Nefertum IT
Nogometaši Vinogradara na jesenskom oproštaju od svojih navijača nisu uspjeli upisati pobjedu. U utakmici 14. kola u kojoj su ugostili momčad Samobora osvojili su bod odigravši 0:0.

derbi velika.jpg

Bez obzira što promrzli gledatelji nisu vidjeli pogodak, županijski derbi je opravadao očekivanja. Prilika za pogodak bilo je s obje strane, no zakazala je realizacija napadača čiji su udarci umjesto u mreži u dva navrata odsjeli na okvirima gola, a najzaslužniji što su gosti kući otišli neporaženi bio je njihov vratar Goran Bašić. Domaćini su u posljednjim minutama ostali ogorčeni odlukom suca Cindrića koji kontakt Medvena i gostujućeg braniča nije okarakterizirao najstrožom kaznom, već je samo pokazao na udarac iz kuta.

Dva boda tako su otišla iz Mladine spustivši momčad uoči posljednjih devedeset minuta ove jeseni i gostovanja kod posljednjeplasiranog Španskog  na devetu poziciju.

derbi velika 1.jpg

3. HNL, 14. KOLO
NK VINOGRADAR – NK SAMOBOR 0:0  
NK VINOGRADAR:
Braje, Vukić, Povrženić, Abramović, Španić, Šlogar (od 46. Bucković), Filipović, Borković, Domjančić (od 84. Pagadur), Lončar, Štulec (od 79. Medven). TRENER: Stanko Mršić
NK SAMOBOR: Bašić, Makarun, Ivkovčić, Hasan, Škvorc, Trupec, Tomić, Brujić, Regović (od 70. Držić), Guliš, Zeman. TRENER: Sven Raić

Podijeli