Novosti Sport Događanja

Treći uzastopni poraz Jastrebova: Jaska Vinogradar na nevjerojatan način ostala bez bodova protiv Topuskog

12.09.2023. / Damir Žbulj

Nevjerojatan niz bez poraza Jaske Vinogradar, koji je trajao gotovo 22 mjeseca i 49 utakmica, uz 19 uzastopnih pobjeda, prekinuo je Mraclin, nakon toga bodove je na svom terenu uzela i Moslavina, a novi poraz upisan je opet u Jastrebarskom, protiv Topuskog...

Iako, vjerojatno nije trebalo tako završiti.

Sat vremena su imali igrača više, imali su i rezultatsku prednost, ali u završnici su gosti dočekali svojih 'pet minuta' te su u potpunosti okrenuli utakmicu u svoju korist.

Briješki je u 31. minuti zaradio isključenje zbog prekršaja u izglednoj prilici za postizanje pogotka, no, Marko Kelava zabio je sjajno iz slobodnjaka!

Jastrebovi su imali možda i desetak dobrih šansi, ali nisu zabili i to ih je na kraju koštalo. Josip Ban je u 77. minuti šokirao domaće navijače izjednačujućim pogotkom, a za nevjericu i razočaranje na Centrali pobrinuo se Dorijan Gomaz na ulasku u sudačku nadoknadu.

U momčadi Sanjina Lucijanića bili su Braje, M. Miščin, Krnjus, Kelava, Kordić, Bašić, Tv. Nad, I. Miščin (od 75. Kopić), Borovec (od 70. Kosanović), Španić i Grdiša.

Jaska je tako ostala na tri boda, nakon pobjede u prvom kolu nad Libertasom iz Novske. U idućem kolu Lucijanićevu ekipu čeka gostovanje kod Gradića.

 

 

Podijeli