Novosti Sport Događanja

Tri medalje i više od 430 bodova za OK Jelen

09.03.2016. / Nefertum IT
Nakon neslužbenog početka sezone na FER-u u organizaciji kluba OK Jelen, prvo službeno orijentacijsko natjecanje, Kvarner Bay Challenge i 39. Memorijal Stipice Mesića– Ačka, održano je proteklog vikenda u Beliju na otoku Cresu u organizaciji OK Vihor i URSUS Outdoor. Za Orijentacijski klub Jelen nastupilo je petero natjecatelja te su u Jasku donijeli tri medalje i pregršt bodova.

jelen velika.jpg

Ana Beblek debitirala je za klub te je u disciplini precizne orijentacije osvojila drugo mjesto u A kategoriji, dok je Ivan Šeperić-Grdiša u E kategoriji osvojio deseto mjesto. Ivan je više sreće imao u klasičnoj orijentaciji gdje je u kategoriji M21B u ukupnom poretku bio najbolji, za dlaku ispred Dalibora Stankovskog. Miroslav Besten plasirao se na osmo mjesto u M45 kategoriji, dok je Marijan Bogović drugi dan natjecanja bio sedmi. U ženskoj elitnoj kategoriji Ana Beblek bila je deveta među hrvatskim natjecateljicama.

Tri medalje i preko 430 bodova na kontu kluba svjedoče o uspješnom vikendu zbog čega se Jaskanci nadaju jednako uspješnom nastupu i na natjecanju u Belom Manastiru.

Podijeli