Novosti Sport Događanja

U Jastrebarskom obilježen Međunarodni dan tjelesne aktivnost

15.05.2023. / Ivana Ćurić

U Perivoju dvorca Erdödy  u organizaciji Društva za sport i rekreaciju Jastreb extreme uz veliki broj zainteresiranih građana održana je sportsko-rekreacijsko događanje povodom Međunarodnog dana tjelesne aktivnosti, pod nazivom „Dan kretanja za zdravlje“.

Ovo događanje održano je u svim županijama u sklopu Nacionalnog programa „Živjeti zdravo“ u projektu „Hodanjem do zdravlja“. Nositelj ovog programa je Hrvatski zavod za javno zdravstvo koji ga provodi u suradnji sa županijskim zavodima za javno zdravstvo.

-Sudionici su nastupili na stazama u šumi Gović i u na stazi u Perivoju dvorca Erdödy, a nakon održane manifestacije svi prisutni su dobili prigodne poklone. U organizaciji ovog obilježavanja Društvu, potporu je pružila gradska sportska zajednice i Grad Jastrebarsko. Udruga i dalje svaku subotu provodi program besplatnog nordijskog hodanja u Perivoju dvorca Erdödy  u Jastrebarskom s početkom u 9:00 sati. Pozivaju se svi zainteresirani da se pridruže ovoj aktivnosti-poručili su iz Društva.

Podijeli