Novosti Sport Događanja

U nastavku slomili otpor Vrbovca

19.10.2015. / Nefertum IT
Promjena trenera u Vinogradaru izavala je šok, te se momčad nakon dva poraza vratila na pobjednički kolosjek. Novi strateg na klupi zelenih iz Mladine, iskusni Stanko Mršić u prvom nastupu kao trener Vinogradara upisao je pobjedu protiv Vrbovca kojeg su njegovi izabranici svladali s 2:0.

Put do pobjede i tri boda nije bio nimalo lagan, jer su gosti ispred svog vratara Kosovca napravili čvrsti bedem koji domaća momčad u prvom dijelu nije uspjela probiti. No, nakon dvije minute igre u nastavku fantastičnim pogotkom s tridesetak metara Antonio Vukić je gurnuo Vinogradar prema pobjedi. Pobjedu je u 67. potvrdio Domagoj Abramović pogotkom iz kaznenog udarca nakon što su gosti u svom šesnaestercu igrali rukom.

vukic velika.jpg
Antonio Vukić strijelac prvog pogotka

Pokušali su gosti nakon toga doći barem do počasnog pogotka, no dva njihova pokušaja uspješno je amortizirao domaći vratar Josip Braje.

Budući da je Novigrad u ovome kolu na Krku doživio prvi poraz, a utakmica između Samobora i Maksmira nije odigrana, pobjedom im se Vinogradar koji je sada treći približio na samo bod zaostatka.

3. HNL, 9. KOLO
NK VINOGRADAR – NK VRBOVEC 2:0 (0:0)
STRIJELCI:
1:0 Vukić (47), 2:0 Abramović (67-11m)
NK VINOGRADAR: Braje, Vukić, Lončar, Borković, Povrženić, Golik, Šlogar (od 87. Bucković), Martinac (od 81. Gavarić), Abramović, Štulec, Filipović (od 46. Ristovski). TRENER: Stanko Mršić
NK VRBOVEC: Kosovec, Komljenović, Torbarina, Cmrk, Filipović, Medverec, Jendriš (od 19. Stjepanović, od 70. Fulir), Pluščec, Dimović, Klarić, Ivoš (od 60. Štefanac). TRENER: Ante Klarić

Podijeli