Novosti Sport Događanja

U subotu Aktivan dan- vježbajmo svi zajedno

14.05.2015. / Nefertum IT
U organizaciji Društva za sport i rekreaciju „Jastreb extreme“ u subotu će se u Parku Erdody održati zanimljivo sportsko- rekreacijsko događanje „AKTIVAN DAN- vježbajmo svi zajedno“. Ovom manifestacijom organizatori žele promovirati sportsko- rekreacijske aktivnosti u koje se mogu uključiti i sami Jaskanci. Program počije u 10 sati, a organizatori su osmislili zanimljiv i bogat program. Tako će se svi u prijepodnevnim satima moći okušati u gađanju lukom i strijelom, gađanju praćkom, koristiti gumeni grad i skakalice, isprobati vožnju u mini quadovima te se okušati u igranju košarke.

aktivan dan velika.jpg

Poslijepodnevni sati su pak rezervirani za razne oblike funkcionalnih treninga za odrasle, treninge za djecu, te za razne promocije, od promocije sportskih aktivnosti, rekreacijskih aktivnosti pa sve do promocije sportske opreme i prehrane.

-Sam program je osmišljen tako da se vježba u etapama po 30 minuta, s pauzama od po 15 minuta. U pauzama bi se prezentirala sportska odjeća i sportska prehrana.  Kroz cijelo vrijeme  događanja bi svi sudionici imali priliku mjerenja srčanog tlaka i šećera u krvi, mjerenja stanja i sastava tijela, te provjera zdravstvenog statusa organizma- poručuju organizatri manifestacije.

Isto tako u Parku će se od 18,30 promovirati i jedna nova aktivnost, street workouta na mobilnom vježbalištu koju će promovirati BarHazard iz Zagreba.

Podijeli