Novosti Sport Događanja

Uoči gostovanja na Poljudu Vinogradar siguran u Zaboku

02.03.2015. / Nefertum IT
Nogometaši Vinogradara pobjedom su otvorili proljetni nastavak prvenstva u Međužupanijskoj ligi. U gostima u Zaboku kod momčadi Mladosti „zeleni“ su rutinski odradili posao upisavši pobjedu od 3:0. Vinogradar je poveo u 17. minuti pogotkom Domagoja Abramovića, a isti je igrač u 17. povisio na 2:0, da bi konačnih 3:0 dvadesetak minuta prije kraja postavio Igor Mačešić.

-Kvalitetno smo ušli u utakmicu, te smo nakon dvadesetak minuta imali sigurno vodstvo. Zadovoljan sam igrom momčadi, jer nam domaćini nisu uputili niti jedan udarac prema vratima- o utakmici će trener, Stjepan Gomerac.

vinogradar velika.jpg

Pred njim i njegovim igračima ove je srijede gostovanje na Poljudu kod Hajduka koji brani 3:0 iz prve četvrtfinalne utakmice Kupa Hrvatske.

-Utakmica nam dolazi malo u krivo vrijeme, no mi ćemo pokušati predstaviti klub u što boljem svjetlu- kaže nam Gomerac, koji u dva dosadašnja susreta protiv splitskog kluba nije osjetio gorčinu poraza.

-Te utakmice su igrane u Mladini, a tamo nitko nije favorit. Na Poljudu će biti vatreno, jer Hajduk se nalazi u maloj krizi- zaključio je Gomerac.  

Podijeli