Novosti Sport Događanja

Uragan Lučelnice za petu pobjedu u nizu

30.09.2016. / Nefertum IT
Malonogometaši Lučelnice sinoć su ostvarili i petu ovosezonsku pobjedu. Nakon Domagovića, Prigorca, Slavetića i Gornje Zdenčine pao je i Goli Vrh, čime je Lučelnica skinula prokletstvo Golog Vrha jer u posljednjih 12 međusobnih susreta nisu osvojili niti jedan bod. No, zato su sinoć sve to naplatili uvjerljivom pobjedom od 9:3, čime i dalje drže stopostotni učinak.

100 velika.JPG

-Prvi jesmo, no to nije bitno jer se još igra i doigravanje. Mi nismo favoriti, idemo iz utakmice u utakmicu pa šta bude- rekao nam je Josip Sumrak, igrač, a ujedno i tajnik Malonogometnog kluba Lučelnica koji je najugodnije iznenađenje malonogometne lige.

Golijada u drugom dijelu

Gosti su u Lučelnicu stigli u najjačem sastavu željevši domaćinu, kojeg su ovog ljeta pojačali Ivan Šandor i Jurica Kovačić nanijeti prvi poraz. Sve je ostalo samo na želji, jer domaćini su uraganom u posljednjih petnaest minuta zaostatak od 3:1 pretvorili u uvjerljivih 9:3. Briljirao je peterostruki strijelac Stjepan Feljan, koji je da je kojim slučajem njegova momčad doživjela poraz mogao biti i tragičarom, budući da je kod 1:0 promašio dvije stopostone prilike.

100 velika 1.JPG

Te propuste gosti su kaznili te su poravnali na 1:1, a velika nervoza koja se uvukla u domaće redove uslijed sudačkih previda koštala ih je odmah na početku drugog dijela kada primaju dva pogotka. Voda je u ušima domaće momčadi koja se našla u rezultatskom minusu od 3:1, uzima se minuta predaha za kratki dogovor.

100 velika 2.JPG

Urodilo je to plodom jer u samo jednoj minuti Kovačić i Feljan poravnavaju rezultat, nakon čega je uslijedila rapsodija u igri domaće momčadi koja postiže još šest pogodaka, a čast da zaključi golijadu pripala je Čefku.





MALONOGOMETNA LIGA, 5. KOLO

MNK LUČELNICA – MNK GOLI VRH 9:3 (1:1)
STRIJELCI: 1:0 Kovačić (10), 1:1 Pagadur (17), 1:2 Kiković (24), 1:3 Balen (26), 2:3 Kovačić (26), 3:3 Feljan (26), 4:3 Feljan (32), 5:3 Feljan (33), 6:3 Kovačić (35), 7:3 Feljan (36), 8:3 Feljan (39- 9 m), 9:3 Čefko (40- 9m)
MNK LUČELNICA: N. Feljan, Grčević, Čefko, I. Petković, Sumrak, Šandor, Kovačić, Šebečić, S. Feljan, T. Petković, Škrinjarić, Kušević.
MNK GOLI VRH: M. Kelečić, Vorkapić, Mesić, Balen, J. Kelečić, Vulić, Magdić, Kiković, Pagadur, Palčić.

Podijeli