Novosti Sport Događanja

Uspješan stolnoteniski vikend

27.10.2016. / Nefertum IT
Vikend za nama itekako je uspješan bio za natjecatelje Stolnoteniskog kluba Jaska. Ligaške pobjede u Prvoj ligi upisala je ženska i muška ekipa, dok su najmlađi članovi kluba s uspjehom nastupili na drugom Otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije u Samoboru.

Uvjerljive stolnotenisačice

Ženska ekipa Stolnoteniskog kluba Jaska u trećem je kolu Prve lige porazila na  domaćem terenu stolnotenisačice Baške Vode s uvjerljivih 4:0, ne izgubivši pri tome niti jedan set. Pobjede za domaću ekipu ostavrile su Martina Jukić, Nikolina Žlimen (prije Brglez) i Mirela Crnilo, a uspješan je bio i par.

stk velika.jpg

Dvije pobjede seniora

Seniorska ekipa na dvostrukom gostovanju u Istri postigla je dvije uvjerljive pobjede. U prvom susretu u Koromačnom jaskanski su stolnotenisači pobijedili STK Brovinje sa 4:0, a potom su u Puli istim rezultatom porazili STK Pula II. 

stk velika 1.jpg

Victoria Pustaj najbolja kod klinceza

Seniorske uspjehe popratio je mladi klupski naraštaj koji je nastupio na drugom Otvorenom turniru Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije koji je održan u Samoboru. Ukupno je na turniru nastupilo 145 pojedinaca iz 17 klubova Zagrebačke, Varaždinske te Karlovačke županije, Grada Zagreba i Slovenije. 

stk velika 2.jpg

Rezultatski je najuspješnija bila Victoria Pustaj koja je vrlo uvjerljivo osvojila prvo mjesto u kategoriji klinceza, a tradicionalno uspješan bio je i Andrija Klepić koji je bio drugi kod mlađih kadeta, dok je u izrazito jakoj i brojnoj konkurenciji najmlađih kadeta Mihael Matešić bio treći.  

Podijeli