Novosti Sport Događanja

Uspješna 11. Nenina utrka

16.04.2015. / Nefertum IT
Tradicionalna 11. Nenina utrka održala se protekle nedjelje u perivoju Erdödy u organizaciji Orijentacijskog kluba Jelen koji utrku svake godine organizira u čast svojoj prerano preminuloj članici Nevenki Novosel.
 
Dječja utrka startala je u 10 sati te je okupila 19 mališana. U kategoriji Ž12 pobijedila Marta Severinac, a u M12 Ivan Novosel.

nena1.jpg
(Foto: OK Jelen)

Sprint utrka počela je u 11 sati te je nastupilo 117 natjecatelja iz cijele Hrvatske. U elitnim kategorijama pobijedili su Mirja Pavić i Edi Ocvirk, članovi susjednog OK Japetić, dok su u OPEN kategoriji prva tri mjesta zauzeli Jaskanci Igor Acketa, Nenad Kunović i Krešimir Radelja. U istoj kategoriji Daria Županić i Ivana Herceg plasirale su se na peto i sedmo mjesto. Marko Košturić bio je šesti u M21 te Marijan Bogović četvrti u M35 kategoriji.

nena2.jpg
(Foto: OK Jelen)

- Ovim putem zahvaljujemo Gradu Jastrebarsko i Turističkoj zajednici grada Jastrebarsko, svim našim sponzorima te Svetojanskim mažoretkinjama koje su svojim prisustvom uveličale naše natjecanje – rekli su iz OK Jelen.

Odlični i u Pregradi

Osim u Jastrebarskom članovi OK Jelena prošli su se vikend natjecali i na 30. Prvenstvu Kapele održanom u Pregradi, ostvarivši vrijedne rezultate.

nena3.jpg
(Foto: OK Jelen)

Na Prvenstvu Hrvatske Marko Košturić osvojio je treće mjesto u M21B kategoriji, Daniel Fabijanić osmo u M35 te Marijan Bogović treće u M45. Na drugom sprintu tog dana Marko je osvojio osmo, Daniel četvrto te Marijan sedmo mjesto.

Podijeli