Novosti Sport Događanja

Uspješna 19. Zimska liga Japetić! Proglašeni pobjednici

10.02.2021. / Maja Peranić

Podjelom medalja i proglašenjem najboljih prošle nedjelje završila je Zimska liga Japetić. Liga se održava već 19. godina, a ove godine zbog epidemiološke situacije održana je u virtualnom obliku. No to nije spriječilo brojne sportaše i rekreativce da iskoriste priliku za zdravim oblikom zabave i sudjeluju u ovoj popularnoj ligi u organizaciji Atletskog kluba Jastreb 99.

U deset kola nastupilo je osamdesetak natjecatelja, tkača i biciklista, a natjecali su se subotama i nedjeljama, bez zajedničkog starta. Proteklog su vikenda proglašeni pobjednici.

Na dugoj stazi koja se trči po cesti, najbrži su bili Zorica Jadan i Zvonimir Perkušić. Na kraćoj stazi koja se trči po planinarskoj stazi od Šumskog dvora do doma na Japetiću najbrži su bili Katarina Čoti Šebić i Josip Domjančić iz Čeglji dok su u MTB (Mountain bike) kategoriji najbolji bili Tereza Vuković i mladi jaskanski biciklist Noel Reškovac.

Najstariji natjecatelj je bio 78-godišnji Branko Ogorevc a najmlađa talentirana jaskanska atletičarka 12-godišnja Ivona Ciban.

Ova liga bila je doista prava zimska liga zbog snijega i mećave koji su u nekoliko kola pratili natjecatelje. Organizatori su zadovoljni, a nadaju se da će se jubilarna 20. zimska liga koja nas očekuje već krajem ove godine biti održana u tradicionalnim uvjetima.

-Vidimo se na 20. jubilarnoj ligi krajem 2021. koja će se nadamo se, održati u "staro-normalnim" uvjetima-poručili su organizatori.

(foto: AK Jastreb 99)

Galerija slika

Uspješna 19. Zimska liga Japetić! Proglašeni pobjednici Uspješna 19. Zimska liga Japetić! Proglašeni pobjednici Uspješna 19. Zimska liga Japetić! Proglašeni pobjednici Uspješna 19. Zimska liga Japetić! Proglašeni pobjednici Uspješna 19. Zimska liga Japetić! Proglašeni pobjednici Uspješna 19. Zimska liga Japetić! Proglašeni pobjednici Uspješna 19. Zimska liga Japetić! Proglašeni pobjednici Uspješna 19. Zimska liga Japetić! Proglašeni pobjednici Uspješna 19. Zimska liga Japetić! Proglašeni pobjednici Uspješna 19. Zimska liga Japetić! Proglašeni pobjednici Uspješna 19. Zimska liga Japetić! Proglašeni pobjednici Uspješna 19. Zimska liga Japetić! Proglašeni pobjednici

Podijeli