Novosti Sport Događanja

Uspješno održana XC MTB/CROSS GOVIĆ utrka! Evo i rezultata

07.04.2021. / Maja Peranić

U organizaciji Društva za sport i rekreaciju Jastreb extreme prošlog je vikenda održana je trening utrka XC MTB/CROSS GOVIĆ. U tom premijernom izdanju okupilo se četrdesetak zaljubljenika u ovakav oblik natjecanja jer duže vrijeme u našem gradu nije bilo ovakvog događanja.

Start i cilj bio je u Perivoju dvorca Erdody, što se pokazalo kao pravi pogodak, a svi prisutni natjecatelji nastupili su u dvije kategorije trening utrke, XC MTB dužine od 17 km i CROSS trčanju na stazi dužine od 8 km. Obje staze su prolazile kroz šumu Gović, te su oduševile sve natjecatelje svojom konfiguracijom terena.

Zahvaljujući pokroviteljima organizatori su nagradili najbolje u muškoj i ženskoj kategoriji u obje utrke, a to tu bili:

XC MTB Gović:

1. Josip Domjančić
2. Noel Reškovac
3. Zvonimir Klarić

CROSS Gović (žene):
1. Jozefina Bulić
2. Lea Matijašić
3. Dora Delić

CROSS GOVIĆ (muški):
1. Leonardo Pavina
2. Luka Bakarić
3. Martin Rešetar

-Kao organizatori ovog događanja izuzetno smo zadovoljni odazivom natjecatelja koji su došli iz Karlovca, Ozlja, Samobora, Zagreba i Jastrebarskog. Ako epidemiološka situacija dozvoli do ljeta će se organizirati još nekoliko ovakvih trening utrka, s nekim novim stazama i novim izazovima-istaknuli su iz DZSIR Jastreb extreme.

Podijeli