°C 23

Uvjerljiva pobjeda Kristijana Rubinića na 22. Polumaratonu!

25.05.2021.

Maja Peranić

U nedjelju je uspješno održan 22. Polumaraton Jaska – Memorijal Predrag Bošnjak. Na dvije utrke dužine 5 i 21 kilometar nastupilo je preko 200 natjecatelja. utrku već više od 20 godina organizira Atletksi klub Jastreb 99.

Na najdužoj stazi, polumaratonu, kao i prošle godine opet je uvjerljivo pobijedio domaći natjecatelj Kristijan Rubinić, član jaskanskog Jastreba 99, s odličnim vremenom 1h13 minuta, ispred članova AK Sljeme Tomislava Lepana i Dinka Tice.

Najbrža trkačica je bila legendarna hrvatska maratonka Veronika Jurišić, višestruka pobjednica jaskanskog polumaratona ispred Silvije Šimunović i Martine Horvat.

Na kraćoj utrci na 5 kilometara spomenimo pobjedu mlade jaskanske nade Dore Delić ispred Lucije Kolovrat i Ivane Žužić. Dora se inače bavi orijentacijskim trčanjem u kojem je bila i prvakinja Hrvatske.

U muškoj konkurenciji na 5 kilometara najbrži su bili Marijan Bakšić, Danijel Dunković te na trećem mjestu opet Jaskanac Josip Domjančić.

Atletski klub Jastreb zahvaljuje svim trkačima na dolasku te sponzorima jer je utrka zbog epidemiološke situacije organizirana u vrlo kratkom roku a i Jaskanci pošto nema događanja su u velikom broju pratili utrku i došli na Strossmayerov trg.

(AK Jastreb 99)

Galerija slika

Uvjerljiva pobjeda Kristijana Rubinića na 22. Polumaratonu! Uvjerljiva pobjeda Kristijana Rubinića na 22. Polumaratonu! Uvjerljiva pobjeda Kristijana Rubinića na 22. Polumaratonu! Uvjerljiva pobjeda Kristijana Rubinića na 22. Polumaratonu! Uvjerljiva pobjeda Kristijana Rubinića na 22. Polumaratonu! Uvjerljiva pobjeda Kristijana Rubinića na 22. Polumaratonu! Uvjerljiva pobjeda Kristijana Rubinića na 22. Polumaratonu!