Novosti Sport Događanja

Vedrana Halinčić i Gordan Bakšić najbolji

11.04.2016. / Nefertum IT
Nakon više od dvije godine Športska zajednica ponovno je proglasila najbolje u jaskanskome sportu. Iako smo već dobrano zagazili  u 2016. godinu, za postignute rezultate tijekom lanjske 2015. godine nagrade su primili najbolji pojedinci i kolektivi u tri kategorije. Trud i rad koji je uložen u postizanje tih rezultata treba nagraditi i vrednovati stoga bolje da su najbolji proglašeni i sada nego nikada.

sport velika.jpg

-Govoriti na večerašnjoj priredbi o najboljim sportašima za 2015. godinu, za godinu u kojoj Športska zajednica nije funkcinira je dosta teško. Bilo je govora da se ova priredba radi toga i ne održi, no svi vi koji ste došli ovdje pokazali ste da ste pobjednici i da ste došli pružiti podršku ovim najmlađim sportašima- istaknuo je u svom govoru predsjednik Športske zajednice Domagoj Šlat.

Kickboxing klub Jastreb ima najbolje pojedince

Nagrada za najbolju sportašicu i sportaša otišla je u ruke članova Kickboxing kluba Jastreb, Vedrane Halinčić i Gordana Bakšića koji su medalje najsjajnijeg sjaja osim na borilištima u Hrvatskoj osvajali i na Europskim kupovima.

sport velika 1.jpg

-Ova nagrada nam je veliko priznaje i čast jer smo u to uložili puno truda i odricanja kroz sve ove godine. Ponosni smo na sve naše uspjehe za koje je zaslužan i naš trener Željko Derdić- u zahvali ispred svih sportaša rekao je najbolji sportaš grada Jastrebarskog Gordan Bakšić.

sport velika 3.jpg

Za najveće nade jaskanskog sporta proglašeni su Lucija Hodak iz Karate kluba Jastreb te Marko Derdić iz Kickboxing kluba Jastreb. Uz njih nagrade su primili i Nika Markulin, Jakov Kupina, Dario Plantaš, Jakov Grgić i Andrija Klepić.

sport velika 4.jpg

Stolnoteniski klub Jaska najbolji u ekipnoj konkurenciji

Obje nagrade u ekipnoj konkurenciji otišle su u ruke Stolnoteniskog kluba Jaska čiji su igrači i igračice imali itekako uspješnu 2015. godinu. Ženska ekipa natjecanje u Superligi završila je na devetom mjestu čime je osigurala ostanak u najvišem rangu, no zbog nedostatka financija i loših uvjeta za rad odustale su od igranja u Superligi vrativši se u Prvu ligu u kojoj je muška ekipa sezonu 2014./2015. završila na trećem mjestu.

sport velika 5.jpg

Gradonačelnik Novosel prozvao vodstvo Nogometnog kluba Vinogradar


Priredba proglašenja najboljih jaskanskih sportaša održana je u polupraznoj dvorani Glazbene škole. Pozivu Športske zajednice odazvale su se tek rijetke udruge, što je gradonačelnik Zvonimir Novosel iskoristio za potenciranje sukoba s vodstvom Nogometnog kluba Vinogradar, udruge koja svojim rezultatima i radom svima može biti uzor.

sport velika 2.jpg

-Previše je godina sportska zajednica bila svrha sama sebi nego svim klubovima. Uz velike otpore nekih klubova i nekih ljudi koji su navikli da stvari idu onako kako su išle nekada uspjeli smo to promijeniti. Žao mi je što nekih od najvećih klubova uopće nema ovdje. To su ujedno i klubovi koji iz gradskog proračuna dobivaju najveći dio kolača koji Grad osigurava za sport u našoj Jaski. To govori nešto i o njihovom odnosu prema ovoj temi- poručio je s govornice gradonačelnik Novosel.

Baš čudno da se gradonačelnik dotaknuo samo određenih pojedinaca i kolektiva jer ukoliko se nekog proziva tada treba prozvati sve, a ne samo one koji su gradonačelniku izgleda već duže vrijeme trn u oku.

Podijeli