Novosti Sport Događanja

Victoria Pustaj brončana na Prvenstvu Hrvatske za kadetkinje u Varaždinu

25.09.2020. / Maja Peranić

Mlađa kadetkinja Victoria Pustaj, članica STK Jaska okušala se u konkurenciji i po tri godine starijih igračica iz više starosne kategorije kadetkinja na Prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu koje je održano u Varaždinu.

Igrajući s također mlađom kadetkinjom Brunom Gučin iz STK Stubica osvojila je 3. mjesto i brončanu medalju u ženskim kadetskim parovima. U četvrt finalu znatno mlađi par senzacionalno je eliminirao favoriziranu kombinaciju Popec (Vrsar) i Vukelić (Varaždin) s uvjerljivih 3:1. Pritom valja istaknuti da je Dora Popec vodeća pojedinka 1. Hrvatske seniorske stolnoteniske lige, a Jelena Vukelić uspješna igračica seniorske Hrvatske superlige! Nažalost, u polufinalu djevojke unatoč sjajnom otporu nisu mogle protiv kasnijih pobjednica i prvakinja Hrvatske Ćosić (Mladost Zagreb) i Borovec (RR Staar Varaždin) koje su slavile rezultatom 3:1.

U pojedinačnoj konkurenciji Victoria je uspješno okončala kvalifikacije po grupama i plasirala se u osminu finala gdje je u razigravanju sedmog seta nakon neizvjesne borbe poražena od Nakić (GSTK Zagreb) sa 4:3. Victoria je stigla do osmine finala i u konkurenciji mješovitih parova igrajući s mlađim kadetom Gabrijelom Marjanovićem iz Vodovoda Osijek izgubivši sa 3:2 susret s Majcenom (GSTK Zagreb) i Buić (ŽSTK Pula).

Na prvenstvu je uspješno nastupio i kadet Andrija Klepić i nakon uspješno obavljenih kvalifikacija po grupama natjecanje okončao u osmini finala.


STK JASKA
JASTREBARSKO

Galerija slika

Victoria Pustaj brončana na Prvenstvu Hrvatske za kadetkinje u Varaždinu Victoria Pustaj brončana na Prvenstvu Hrvatske za kadetkinje u Varaždinu

Podijeli