Novosti Sport Događanja

Victoria Pustaj uz Andriju Klepića u glavnom turniru ZAGIPNGA

23.05.2016. / Nefertum IT
Mladi jaskanski stolnotenisači s uspjehom su nastupili na kvalifikacijama ZAGIPINGA, 63. Otvorenog međunarodnog prvenstva Zagreba u stolnom tenisu za juniore i kadete. Osmogodišnja Victoria Pustaj, jedna od najmlađih sudionica turnira uopće već u svom prvom nastupu na jednom od najmasovnijih europskih turnira za mlade bila je uvjerljiva u konkurenciji i od tri godine starijih igračica savladavši sve tri svoje protivnice čime je na veliko iznenađenje sviju izborila plasman u glavni turnir.

Odlične igre pružio je i Mihael Matešić koji je sa uspjehpm prošao kvalifikacijsku grupu da bi poraz doživio tek u posljednjem kolu kvalifikacija u kategoriji najmlađih kadeta. U kvalifikacijama kategorije kadeta nastupio je Branimir Falica koji također nije izborio ulazak u glavni turnir.

zagi velika.jpg

Plasmanom Victorie Pustaj u glavni turnir u kojem će u svakoj kategoriji zaigrati po 32 igrača, Stolnoteniski klub Jaska na ovom će turniru biti zastupljen s dva predstavnika, budući da Andriju Klepića koji je postavljen za drugog nositelja u kategoriji najmlađih kadeta nije morao u kvalifikacije.

Podijeli