Novosti Sport Događanja

Vinogradar do sedme proljetne pobjede!

26.04.2021. / Redakcija

U 24. kolu JŽNL nogometaši Vinogradara ostvarili su novu pobjedu. U Mladini je u zanimljivoj i sadržajnoj utakmici „pala“ momčad Stupnika. Prekretom u drugom dijelu zeleni su došli do sedme proljetne pobjede te nastavili uzlet prema sredini prvenstvene ljestvice.

Mogli su zeleni povesti u uvodnih desetak minuta kada dvije izgledne situacije ne koristi Rupčić, no promašaje zelenih gosti kažnjavaju preko Adžemovića koji u 14. minuti realizira kontranapad. Unatoč prilikama s obje strane mreže miruju do poluvremena. Vinogradari u drugi dio ulaze još odlučniji s više rizika te u 55. minuti preko Roberta Kladušana uspijevaju doći do poravnanja. Deset minuta kasnije za preokret zabija Stjepan Prežgaj, da bi „grogirane“ goste samo minutu kasnije dokrajčio Luka Rupčić pogotkom za 3:1! Zeleni su rutinski susret priveli kraju te na svoj konto uknjižili nova tri boda.

Iduće prvenstveno kolo Vinogradaru donosi dvoboj kod Rakovog Potoka. Teško je uopće zamisliti kako će zeleni sastav izgledati u toj utakmici jer su se u rubriku izostanaka gdje su otprije bili Marinić, Borković i Gazilj upisali Vađina i Veselić zbog ozljeda te zbog trećeg žutog kartona Stepinac. Dvoboj u Rakovom Potoku igra se u nedjelju u 17h. (LC)

Podijeli