Novosti Sport Događanja

Vinogradar ide na Hajduk

01.10.2013. / Nefertum IT
Pobjedom u Zelini nogometaši Vinogradara izborili su ulazak među 16 najboljih nogometnih momčadi u Kupu Hrvatske. Iako su za protivnika dobili dva ranga bolje rangiranu momčad Zeline, zeleni s Mladine su slavili s 1:0. Pogodak odluke četiri minute prije kraja susreta postigao je Mihael Medven iz kaznenog udarca, kojeg je izborio Vukić.

- Prvih 45. minuta parirali smo domaćinu, u nastavku susreta malo smo se povukli i čekali svoju šansu za pogodak, do kojeg smo i došli. Čestitke treneru Gomercu i igračima na postignutom uspjehom- nakon velike pobjede u Zelini će sportski direktor Vinogradara, Tomislav Višević.

U ponedjeljak su u Mladini doznali i protivnika. Bit će to splitski Hajduk koji je na Kostošiji s 5:1 slavio protiv istoimenog zagrebačkog prvoligaša.

Drugi u prvenstvu

Pobjeda u Kupu potvrđena je i prvenstvenom pobjedom u 8. kolu Jedinstvene županijske lige u Kerestincu, gdje su nogometaši trenera Stjepana Gomerca s 2:0 pobijedili TOP. Trenutno je Vinogradar drugoplasirana momčad lige s 21 osvojenim bodom, bod više ima vodeći Savski Marof, koji im je nanio i jedini ovogodišnji poraz.

Podijeli