Novosti Sport Događanja

Vinogradar juriša na naslov prvaka

27.02.2015. / Nefertum IT
Nastavak prvenstva s nestrpljenjem se iščekuje u Vinogradaru koji je jesenas osvojio drugo mjesto u poretku klubova Međužupanijske nogometne lige. Bolji od njih za jedan bod su nogometaši Lekenika, a trenutni poredak može se promijeniti nakon samo jedne utakmice, zbog čega će tijekom cijelog proljeća biti potrebna maksimalna koncentracija.

-Naš se cilj zna, to je prvo mjesto i plasman u 3. HNL s čim su igrači bili upoznati već na početku priprema zbog čega su sve aktivnosti podređene upravo tome- izvjestio nas je sportski direktor Vinogradara, Tomislav Višević.

derbi velika.jpg

Za kormilom momčadi ponovno je Stjepan Gomerac, koji je na tom mjestu naslijedio Damira Petravića koji je momčad vodio tek u susretu s Hajdukom. Uz novog- starog trenera novim igračima kluba s Mladine postali su Tomić, Kahrimanović, Samardžić i Stanić, dok su momčad napustili Pinheiro i Kutleša. Proljetni start momčad očekuje u nedjelju u ranojutarnjoj matineji od 10 sati u Zaboku kod momčadi Mladosti.

-Nema kalkulacija, treba dati sve od sebe u postizanju što povoljnijeg rezultata- kaže nam Višević uoči prve proljetne utakmice.

Podijeli