Novosti Sport Događanja

Vinogradar krenuo s pripremama

19.07.2016. / Nefertum IT
Nogometni klub Vinogradar je na igralištu u Mladini krenuo s pripremama koje su počele s prvorazrednim iznenađenjima. Momčadi je pristupio Stjepan Poljak (32) iz NK Zagorec, a Neven Čuturilo (31), u proljetnoj polusezoni pouzdani zadnji vezni, raskinuo je sa zelenom majicom kluba iz Mladine i vratio se u Krk. Ali to nije nimalo izmijenilo strateške ciljeve Vinogradara koji su usmjereni ka osvajanju naslova prvaka.

vinogradar1.jpg

Na prvoj prozivci pojavilo se 28 imena. Osim Poljaka, iskusnog internacionalca, bila su i ostala petorica prinova: Filip i Lovro Šćrbec, Tomislav Mikulić, Ivan Ibriks i Daniel Marinić.

Broj i kvaliteta igrača za prvu jedanaestoricu su zaista impozantni.

-Pažljivo smo vas birali. Među vama ima imena s međunarodnim i prvoligaškim iskustvom. Samo trojica od vas su zaposleni. Ostali ste u neku ruku profesionalci. Bilo je ovdje odličnih igrača koji se nisu mogli uklopiti i morali su otići prije kraja prvenstva. Ne zanima nas ništa drugo osim naslova prvaka. To bih kazao i da smo u ovom trenutku drugoligaši, poručio je trener Roj Ferenčina.

vinogradar2.jpg

Igračima su se obratili i predsjednik Pavlaković i sportski direktor Višević izrazito ponosni na nekolicinu mladih domaćih igrača, poniklih iz Škole nogometa Vinogradara.

-Posebno smo ponosni na Luku Rupčića u prošloj sezoni juniora koji je u Drugoj HNL središte postigao 43 gola, istakao je tijekom treninga sportski direktor.

vinogradar3.jpg

U Vinogradaru je dakle sve usmjereno prema drugoj ligi o čemu se govori potpuno otvoreno te se čine potezi koji to potkrepljuju. Na terenima bivše vojarne obnovljeno je 4.000 kvadratnih metara travnjaka, a pripremaju se i druga iznenađenja.

(izvor/foto: SportNews.hr)

Podijeli