Novosti Sport Događanja

Vinogradar među 16 u HR Kupu

22.09.2016. / Nefertum IT
Nogometaši Vinogradara s uspjehom su preskočili prvu prepreku u Kupu Hrvatske. U susretu osmine finala momčad iz Mladine bez većih je poteškoća prošla gostovanje u Novskoj kod Libertasa koji je poražen s 5:2.

Rano vodstvo domaće momčadi Vinogradar je preko Željka Štuleca koji je do odmora tri puta zatrsao mrežu preokrenuo u svoju korist, a isti je igrač u nastavku još jednom matirao domaćeg vratara Šepovića koji je loptu iz mreže vadio i nakon pogotka Igora Prijića.

kup velika.jpg

-Imali smo nešto lošiji ulazak u utakmicu. Ostatak susreta odradili smo jako dobro stvorivši mnoštvo šansi, tako da je rezultat mogao biti i uvjerljiviji- nakon pobjede u Novskoj će trener Roy Ferenčina.

Pobjedom je Vinogradar izborio ulazak među šesnaest najboljih momčadi u Kupu gdje ih sada očekuje susret protiv Lokomotive koja je bila uspješnija od Krka.

-U tom susretu nema nikakvih nepoznanica. Oni su prvoligaška momčad s dosta mladih školovanih igrača. Bit će to dobra utakmica, a mi se spremamo da kreiramo iznenađenje, koja su u Kupu uvijek moguća- kaže Ferenčina čiju momčad u subotu očekuje gostovanje u Dubravi kod Dubrave Tim Kabel.

kup velika 1.jpg

-Riječ je o dobroj momčadi, no ja vjerujem u svoje dečke za koje sam siguran kako će pokazati onu pravu kvalitetu- zaključio je razgovor Ferenčina.  

OSMINA FINALA HRVATSKOG KUPA
NK LIBERTAS – NK VINOGRADAR 2:5 (1:3)
STRIJELCI:
1:0 Galešić (21- 11m), 1:1 Štulec (30), 1:2 Štulec (32), 1:3 Štulec (42), 1:4 Štulec (47), 1:5 Dalić (56), 2:5 Milašinović (89- 11m)
NK LIBERTAS: Šepović, Đurić, Filipović, Majdandžić (od 63. Melnik), Res, Đ. Miško, Šakić, D. Šimunović (od 52. Milašinović), Galešić, M. Miško (od 63, Knežević), M. Šimunović. TRENER: Đuro Petrinec
NK VINOGRADAR: Bašić, L. Šćrbec, Bagarić, Jevtić, Ristovski (od 51. Šipuš), Miloš, Poljak (od 67. F. Šćrbec), Prijić, Dalić, Štulec (od 59. Rupčić). TRENER: Roy Ferenčina

Podijeli