Novosti Sport Događanja

Vinogradar na Bašićev i Dalićev pogon do pobjede nad Maksimirom

10.10.2016. / Nefertum IT
Nezgodno gostovanje kod Maksimira nogometaši Vinogradara apsolvirali su s uspjehom. U susretu koji je odigran na igralištu Trnja, Vinogradar je stigao do pobjede od 2:0 kojom je zadržao poziciju pri trećeligaškom vrhu s tri, odnosno dva boda zaostatka za vodećom Dubravom Tim Kabel i drugoplasiranim Krkom.

8 velika 1.jpg

U otvorenoj utakmici u kojoj su igrači oba sastava ostavili i posljednji atom snage na terenu boljima su se pokazali igrači trenera Roya Ferenčine, koji su u svojim redovima imali nekoliko posebno nadahnutih pojedinaca. U prvom redu bio je to nesavladivi vratar Goran Bašić koji je zaključao svoja vrata, dok je obranom suvereno vladao Vedran Dalić.

Uz njih dvojicu, napadački dio posla obavili su iskusni Igor Prijić i Goran Ljubojević koji se iskazali efikasnošću za petu pobjedu koja ih je ostavila na minimalnom zaostatku za vodećim dvojcem.

8 velika 2.jpg

3. HNL, 8. KOLO
NK MAKSIMIR – NK VINOGRADAR 0:2 (0:1)
STRIJELCI:
0:1 Prijić (4), 0:2 Ljubojević (60)  
NK MAKSIMIR: Brkić, Kovačić, Jakelić, I. Žugaj, Rebernjak, Krznar, Tabaković, Ćibarić, Nakić (od 81. Bastić), Hodak (od 65. Malkoč), Glasnović (od 46. Bektaši). TRENER: Rajko Vidović
NK VINOGRADAR: Bašić, Ibriks, Mišura, Dalić, Miloš, Poljak, Šipuš (od 46. Ristovski), Prša (od 58. L. Šćrbec), Prijić (od 75. Hajderović), Štulec, Ljubojević. TRENER: Roy Ferenčina

Podijeli