Novosti Sport Događanja

Vinogradar na Štulecov pogon do pobjede nad Dugim Selom

16.11.2015. / Nefertum IT
Poslije dva uzastopna poraza koja su ih gurnula na osmu poziciju poretka, nogometaši Vinogradara jučer su došli do pobjede koja ih je vratila bliže vrhu. Slavljem protiv Dugog Sela od 2:0 Vinogradar je stigao do šeste pozicije, a njazaslužniji za šestu ovosezonsku pobjedu bio je dvostruki strijelac Željko Štulec.

Zbog isključenja u prošlom kolu, domaći strateg Stanko Mršić utakmicu je odgledao iz gledališta, no to se nije pretjerano odrazilo na momčad koja je uspjela uknjižiti tri boda. Poslije prvih 45. minuta gosti su držali nulu, no nakon samo dvije minute igre u nastavku Štulec je na ubačaj Abramovića iz kuta pogodio za 1:0, a isti je igrač u posljednjim trenucima utakmice postavio i konačnih 2:0.

3hnl 15 velika.jpg

Pred Vinogradarom je u idućem kolu još jedna domaća utakmica, jer im u goste im dolazi Samobor koji je u ovom kolu s 1:0 svladao Krk, dok ih u posljednjem kolu očekuje gostovanje kod posljednjeplasiranog Španskog.

3. HNL, 13. KOLO
NK VINOGRADAR – NK DUGO SELO 2:0 (0:0)
STRIJELCI:
1:0 Štulec (47), 2:0 Štulec (90)
NK VINOGRADAR: Braje, Vukić, Palčić, Ristovski (od 90. Filipović), Španić, Medven (od 60. Domjančić), Gavarić, Šlogar (od 85. Golojuh), Borković, Abramović, Štulec.
NK DUGO SELO: Bagarić, Ivić, Martić, Pralas, Adžić (od 72. Bajrić), Rexhepi (od 65. Kovačević), Ivančević, Sorin, Barišić, Borovčak, Mamuza. TRENER: Rajko Vidović
 

Podijeli